Cadeaubon bestellen

Happies & bakkies

Le Café

Bij Le Café vergeet je even dat je gewoon in Den Haag bent. Hier is alles Parijs! Het stokbrood, de stoeltjes, de wijn en zelfs de foto's aan de muur.

Happies & bakkies

Hoe lekker is het als je gewoon voor één avondje het gevoel hebt, dat je even in Parijs bent? Zonder te hoeven vliegen, auto te rijden of je koffers in te pakken. En hoe fijn dat dit kan, gewoon hier in Den Haag. Dichterbij dan je denkt! Deze fijne plek midden in de Oude Molstraat laat je dit gevoel ervaren. Een bijzonder plekje waar je even dat hele romantische gevoel krijgt van Parijs. Een plek waar niet alleen het eten ruikt en proeft naar Parijs, maar waar ook de stoelen hetzelfde zitten, de tafels hetzelfde kraken en de muziek hetzelfde klinkt. Natuurlijk gaat dit over Le Café, een stukje Parijs midden in het Haagse. 

Een Parijs schatje

Deze schat in de Oude Mol is een plek waar je kan borrelen en dineren tot in de late uurtjes. Waar je geniet van de heerlijkste wijnen, waar je nog moet bellen voor een plekje en waar je geen menukaart hebt, maar een krijtbord. Alleen dit al maakt dat je hier je avond wil doorbrengen. Een gezellig café en dat is nog zacht uitgedrukt eigenlijk. Een café met altijd hele fijne Franse muziek op de achtergrond, met gezellige kleine tafeltjes die voor je gedekt worden. Een plek waar de ober je alles over wijn kan vertellen en een plek waar je gewoonweg hele goede avondjes kan beleven. Oh ja en de menukaart hebben we dan nog niet eens besproken..

Het krijtbord

Het menu staat op het krijtbord en wordt zo bij je tafel neergezet, zodat je even goed kan kijken wat er voor lekkers op staat. Wat je ook kiest, lekker en typisch Parijs is het. Alleen het stokbrood met de boter is al onweerstaanbaar. Ga voor kleine hapjes of voor een wat grotere maaltijd. Maar zorg dat je ruimte over laat voor een toetje. Echte Franse profiteroles bijvoorbeeld. Oké zullen we stoppen? Bel ze op, reserveer een tafeltje en geniet van een avondje tafelen in Parijs bij Le Café.

Breekt zo lekker de week

Oh als laatste dan nog! De dinsdag een saaie dag? Niet bij Le Café. Elke dinsdag worden er onder leiding van de enige echte Slick mr. Vinz vinyl plaatjes gedraaid door verschillende dj’s. Een uiterst gezellige avond en dat zo lekker midden in de week. Dus ook op dinsdag kan je gerust met je fiets richting de Oude Mol, voor een ouderwets gezellig avondje plaatjes.