Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

Ronald McDonald Huis Den Haag

Steun een goed doel! Geef ouders van kinderen die zijn opgenomen in het Juliana Kinderziekenhuis een kans dichtbij te logeren.

Haagse happiness

Ronald McDonald Huis Den Haag

In het Ronald McDonald Huis Den Haag logeren ouders, broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in het Juliana Kinderziekenhuis. Het Ronald McDonald Kinderfonds gunt ieder ziek kind simpelweg een nachtzoen van zijn eigen mama of papa. Wij zijn er trots op dat we het huis ons goede doel mogen noemen!

Een thuis naast het ziekenhuis

In de heftige en zware tijden die de families van zieke kinderen doormaken, heeft het Ronald McDonald Huis slechts één doel voor ogen: zoveel mogelijk families samen laten zijn, in een fijne sfeer, op een fijne plek, op loopafstand van het ziekenhuis. Gerund door passievolle vrijwilligers zorgt het huis ervoor dat gezinnen samen kunnen zijn buiten de ziekenhuiskamers om.

Doneer je cadeaubon

Het Ronald McDonald Huis krijgt geen subsidie van de overheid en is daarom volledig afhankelijk van donateurs, sponsors en vrijwilligers. Wil jij je Haagse schatten cadeaubon doneren aan dit goede doel? Stuur je cadeaubon dan naar ze op, of breng ‘m langs. Het volledige bedrag van de cadeaubon wordt door ons aan hen gedoneerd.