Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

De zomer in je bol!

Met dit mooie weer doe ik niet liever dan urenlang vertoeven op het terras van mijn favoriete strandtent. Dit zijn onze 3 Haagse favorieten!

vrijdag 12 juni 2020

Het wordt weer zomers warm dit weekend. Yay! Perfect weertje om urenlang te vertoeven op het terras van jouw favoriete strandtent als je het ons vraagt. Neem vooral je Haagse schatten cadeaubon mee als je die hebt en support deze locals. Ze kunnen jouw steun goed gebruiken! Dit zijn onze drie favorieten:

#1 Suiderstrand
Kom in vakantiesferen bij strandpaviljoen Suiderstrand! Een Haagse schat nét buiten de drukte van Kijkduin voor levensgenieters, surfers en fijnproevers. Met het kleurrijke terras en vrolijke parasols waan je jezelf op die verre vakantiebestemming die je dit jaar aan je voorbij moet laten gaan. Zin in actie? De Zandmotor is om de hoek. Ideale spot voor (kite)surfers!

#2 The Shore
In de categorie klein maar fijn, steekt strandtent The Shore er wat ons betreft met kop en schouders bovenuit. Niet alleen de meest relaxte (surf)sfeer, maar ook nog eens uitgeroepen tot de meest duurzame strandtent van Nederland. Plof buiten neer op één van de picknickbanken en geniet van overheerlijke pancakes en het enige echte Haagse bakkie van koffiebranderij Roast Factory!

#3 Strandpaviljoen Aloha
Wie net als ik behoefte heeft aan 365 dagen per jaar zomer, zit bij Aloha goed! En na de mega verbouwing is dit pareltje er nóg mooier op geworden. Een gloednieuw zomers interieur, een nieuwe chef inclusief een nieuwe kaart met gerechten om je vingers bij af te likken! Zin om te shoppen? Ook dat kan. In de ruime surfshop vind je kleding, bikini’s en natuurlijk de beste boards!

Geschreven door

Barbara van Rest