Cadeaubon bestellen

Shop till you drop

Achtung! Lady

Op zoek naar prachtige tweedehands en vintage kleding voor jezelf? Dan moet je bij Achtung! Lady zijn. Voor je kids shop je bij Achtung! Baby.

Shop till you drop

Na jaren fluisteren is het dit jaar eindelijk werkelijkheid geworden. Op 16 oktober opende Achtung! Lady haar deuren, een kledingwinkel speciaal voor dames. Prachtige tweedehands kleding, vintage en leuke handgemaakte accessoires en ook nog eens allemaal handgemaakt in Den Haag. Echt een Haagse Schat dus! In de Prins Hendrikstraat kan je deze fantastische winkel vinden. Een winkel alleen voor dames, dat is toch gewoon wat we willen?! 

Bekende gezichten in een bekend straatje

Ginny, Maryke en Gaby kenden we natuurlijk al van Achtung! Baby en we kunnen niet vaak genoeg zeggen hoe blij we zijn dat ze nu ook een Achtung! Lady zijn gestart. Voorin de winkel hangt de kleding en die is heerlijk geordend. Met genoeg ruimte er tussen, zodat je echt lekker kan winkelen. Prachtige blousjes, spijkerbroeken van Levi’s, hippe en stoere broekpakken en unieke accessoires. Loop je door de winkel, kom je zo in de kapsalon van Gaby. Een super gezellig plekje met (h)eerlijke producten voor jouw haar. Oh ja en paskamers, ook die zijn een bezoekje waard hoor! Niks geen felle TL balken en ongezellige vierkante hokjes. Nee in deze paskamers zou je bijna gewoon gezellig gaan zitten met een kopje thee. Fijn licht, gezellig stoeltje, warm kleed op de vloer en een lekker grote spiegel om je outfit nog eens goed te kunnen bekijken. Tel daar het deskundige advies van de dames bij op en wij weten zeker dat je hier niet met lege handen naar huis gaat.

“The destination in the Hague for second-hand and vintage loving ladies”

Deze zin pronkt op de website van Achtung! Lady en het slaat de spijker op z’n kop! Hier moet je zijn voor mooie en unieke items. De stijl kan je omschrijven als klassiek, maar absoluut niet tuttig. Heb jij zelf items die onder deze categorie vallen, breng ze snel langs want zo werkt het hier. De winkel wordt gevuld door jou! Jij kan kleding die jij niet meer draagt inleveren en anderen blij maken en tegelijkertijd vindt jij iets in de winkel van iemand anders. Een deel van de opbrengst komt weer bij jou terug en het andere deel is natuurlijk voor de winkel zelf. Met genoeg kleding in omloop voor de hele wereld is dit een prachtige manier van kleding kopen en verkopen. Op deze manier zit kleding gewoon nog nét ietsje lekkerder en mooier.