Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

4 tips voor de perfecte Vaderdag

Vaderdag. Dé dag dat jouw vader net even iets meer verwend mag worden. Daar weten onze Haagse schatten wel raad mee!

donderdag 17 juni 2021

Aankomende zondag is het tijd om jouw papa weer even in het zonnetje te zetten. Het is Vaderdag, de dag dat je vader net even iets meer verwend mag worden. Dat verdienen deze helden toch zeker wel! Misschien heb jij zelf al wel een plan bedacht voor deze dag of misschien was je het stiekem een beetje vergeten. Hier een aantal tips, zodat jouw papa deze Vaderdag nooit meer vergeet. Kies de tip die het beste bij jouw vader past of doe dit jaar juist iets totaal anders. Nooit verkeerd om eens uit je comfort-zone gehaald te worden, ook niet voor onze daddy’s! 

#1. Een ontbijtje bij ons kersverse schat; Fleurs

Is jouw vader een echte vroege vogel, dan is een ontbijtje altijd een goed idee! Houdt jouw vader ook nog eens van een goed bakkie koffie, dan moet je hem echt hier naartoe nemen! Zo’n fijn plekje in de altijd gezellige Weimarstraat. Een heerlijk zondagsontbijtje, super lief personeel, te lekkere en goede plakken cake en echt heerlijke koffie! Maar ja wat wil je met koffie van Roast Factory en barista’s waar je u tegen zegt.

#2. Voor alle sporty daddy’s!

Dan kan het geluk van jouw vader niet op met het EK voetbal in volle gang! Als cadeautje kan je meteen een bierpakketje van Eiber bestellen. Dan wordt de voetbalwedstrijd van maandag absoluut een goede avond! Nog leuker dan sport kijken, is natuurlijk zelf sporten en zeker als je dat samen met je vader kunt doen. Geef jullie op voor een lesje van Outwork of ga samen boulderen! Bij Boulderhal de Campus kan je nog steeds lekker buiten boulderen. Toch iets minder lekker weer, dan ga je gewoon naar binnen!

#3. Borrelen met de borrelplank van Bakery Bistro

Welke vader zegt nou nee tegen een echt goede borrelplank? Precies: geen enkele papa! Neem jouw held mee naar de Bakery Bistro van Lekker Brood en trakteer jezelf en jouw paps op een heerlijke borrelplank en een lekker drankje erbij. De bistro is van woensdag t/m zaterdag van 12:00-20:00 geopend.

Samen lekker keuvelen over het leven en herinneringen ophalen van vroeger samen. Zijn jullie uitgepraat? Pak de fiets en fiets vanaf daar naar Concordia CC, de nieuwe pop-up cinema van het Filmhuis. Eindelijk weer eens een filmpje pakken na lange tijd!

#4. Een uniek, gepersonaliseerd Vaderdag cadeautje

Weet je nog vroeger op de basisschool de knutselwerkjes die je voor Vaderdag maakte? Dat kan nu ook weer bij de Naaierij! Maak een speciaal Vaderdag-keycord. Een unieke sleutelhanger met een lieve tekst er op of de naam van jouw vader. Koop een DIY-pakket en kom vrijdag of zaterdag naar het repair cafe van de Naaierij. Je kan zelfs een overhemd van je vader meenemen en die gebruiken voor dit keycord. Te leuk toch! Stiekem ook leuk dat je hier zelf ook nog een leuke middag aan over houdt!

Een fijn weekend en mooie Vaderdag! En moet jij je papa missen, dan geven we je een heel dikke digitale knuffel!

Geschreven door

Renee Dekkers