Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

De lichtpuntjes van 2021

Traditiegetrouw blikken wij op deze laatste dag van het jaar terug op het jaar dat achter ons ligt. En halleluja, wat een jaar was het weer!

vrijdag 31 december 2021

Het is lastig om niet in clichés te vervallen bij het schrijven van deze blog. Want halleluja, wat een jaar was het weer. Traditiegetrouw blikken wij op deze laatste dag van het jaar weer ‘even’ (onze trouwe lezers weten inmiddels gelukkig dat ik niet bepaald kort van stof ben) terug op het jaar dat achter ons ligt. En dat doe ik heel graag door juist de lichtpuntjes van 2021 te benoemen! Klaar voor het Haagse Schatten jaaroverzicht? 

Nieuwe schatten

Ondanks dat het voor iedere ondernemer een roerig jaar was, mochten wij dit jaar een groot aantal nieuwe aanwinsten toevoegen aan ons platform. Maar liefst 10 toffe ondernemers zeiden volmondig ‘Ja!’ toen wij hen vroegen om Haagse schat te worden. Ken jij Brute Bonen, La Paulowna Boutique Hotel, Arari, Achtung Lady, Falcon Rose, Fleur’s, Haagse Zwam, Made in Moerwijk, Pastis en Lunchroom Up al?! Stuk voor stuk lokale pareltjes die het, ons belangrijkste criterium, simpelweg verdienen om door jullie ontdekt te worden. Beloven jullie dat jullie ze straks als het weer kan met een bezoekje verblijden?

Toffe opdrachten

Misschien weet niet iedereen dat wij naast dat wij het runnen van het Haagse Schatten platform, ook veel communicatie- en projectmanagement opdrachten doen. Onze liefde voor de stad zetten we ook in om organisaties op die gebieden te ondersteunen. En 2021 was op dit vlak eerlijk gezegd (en we beseffen ons héél goed dat we daarvoor heel dankbaar mogen zijn) een aaneenschakeling van lichtpuntjes. Want wát een toffe opdrachten mochten wij doen! Van de communicatie van de Hartstocht tot de projectleiding van Go Go Den Haag (een project om zoveel mogelijk Hagenaars weer aan het bewegen te krijgen). En van een toffe opdracht voor het TeamNL Olympic Festival tot de communicatie voor de Grote Kerk. En dan stromen de opdrachten voor 2022 ook alweer binnen, wat een geluk! We staan alweer te trappelen om fris en fruitig aan de slag te gaan volgende week.

Nieuwe meiden

We zijn er heilig van overtuigd dat wij het allerleukste team hebben. Ons bloggersteam zorgde ervoor dat je ook in 2021 weer kon genieten van de allerfijnste lokale tips, kennis maakte met alle nieuwe Haagse schatten, de verhalen leerde kennen achter bestaande schatten en op de hoogte was van de leukste evenementen en activiteiten. Lotte mochten we dit jaar aan ons bloggersteam toevoegen, Renée, Eefje en Linde verwelkomden wij in ons projectteam. Zij ondersteunen ons bij al die te gekke opdrachten! Genoeg reuring en gezelligheid in ons fijne kantoor bij Haags Hoog in de New Farm dus.

En natuurlijk was 2021 voor mij persoonlijk vooral het jaar waarin ik mijn eigen mini Haagse schatje Lune mocht verwelkomen 🙂

We wensen jullie vanavond een fantastisch fijn (klein) feestje, maar bovenal een nieuw jaar boordevol lichtpuntjes!

Geschreven door

Marlies van der Kolk