Een kleine reminder: zondag is het Moederdag. De dag dat we onze mama’s extra in het zonnetje zetten. En met dat zonnetje lijkt het gelukkig goed te komen zondag. Maar wil je je mams nou eens echt verrassen, dan helpen we je heel graag een eindje op weg met onze top #6 Moederdag tips.

#1. Haagse schatten cadeaubon
Het zal jullie wellicht niet verbazen, maar het ultieme Moederdagcadeau is wat ons betreft met stip uiteraard onze eigen Haagse schatten cadeaubon. Op deze manier geef je je moeder sowieso het cadeau wat zij écht graag wil, ze kiest namelijk zelf bij welke van onze 25 Haagse schatten ze ‘m inwisselt. Bestellen doe je heel eenvoudig via onze webshop: https://haagseschatten.nl/cadeaubon-bestellen/. Natuurlijk kun je de bon ook aanschaffen om ‘m in te wisselen bij onderstaande activiteiten. Alle hieronder beschreven ondernemers, nemen namelijk deel aan onze cadeaubon. Leuk toch?

#2. Tea Tasting bij Hug the Tea
Onlangs zijn de zussen Claire en Lisa van Hug the Tea toegevoegd aan ons schattenoverzicht. Zij organiseren regelmatig toffe evenementjes, zo ook a.s. donderdag 11 mei (zo weet je zeker dat je moeder verrast is, 3 dagen voor Moederdag). Dan staat er een Tea Tasting op het programma. Een avond waarop de dames vijf rondes met Japanse verse thee, en eigen thee-blends, serveren met daarbij hartige en zoete hapjes om je vingers bij te likken. Je leert er ook Matcha (je weet wel die enorm gezonde) thee klaar te maken en proeft er van Matcha sweets! Een fijne moeder dochter date dachten wij zo. Meer informatie, ook over inschrijven, vind je hier: https://www.facebook.com/events/281056548966798/.

#3. Moederdagbrunch bij Strandpaviljoen Zuid
Bij mooi weer vertoeven wij het liefst op het strand, of meer specifiek: bij Strandpaviljoen Zuid. Omdat ze bij Zuid weten wat lekker eten en een goede sfeer is. En a.s. zondag pakken zij extra uit tijdens de Zuid Moederdagbrunch van 11.00 – 14.00 uur. Reserveren doe je via: 06-16926783 of stuur een mailtje naar: info@strandpaviljoen-zuid.nl.

#4. Diamonds are a mom’s best friend
Liever een blijvend cadeautje geven aan jouw mama? Loop dan deze week nog snel even binnen bij sieradenwinkel Pepita d’Oro aan de Thomsonlaan. Voor ieder budget, voor iedere smaak een mooi cadeau. En in deze winkel rondsnuffelen is voor jezelf sowieso ook een cadeautje. Lees ook de blog die ik eerder schreef over deze Haagse schat: https://haagseschatten.nl/een-gouden-zet/.

#5. Sportieve moeders verzamelen bij Hart Beach
Zijn je moeder en jij beiden sportief, of gaan jullie een sportieve uitdaging niet uit de weg? Dan is de te gekke surfdag bij Hart Beach iets voor jullie! Leer samen een voor jullie nieuwe sport of beleef samen gewoon heel veel lol in het water en op het strand! De dag start rustig met een yoga warming up op het strand, daarna staat de surfles op het programma en afsluiten doe je met een heerlijke smoothie op het terras. Inschrijven kan tot en met vrijdag en meer info vind je hier: https://www.facebook.com/events/1453773988029683/.

#6. Sloepje varen!
Iets minder sportief, maar wel fan van het water? Dan is de Moederdag rondvaart iets voor jullie! Sloepje van The Hague Boat, zonnetje, bubbels, home made cheesecake en een tochtje naar het Westbroekpark. Opstappen doe je in het centrum en daar word je ook weer netjes ‘thuis’ gebracht. Check hier alle info: http://www.thehagueboat.com/nl/moederdag-rondvaart/.

Dat waren ze! Wij zijn reuze benieuwd of, en op welke manier jij je moeder gaat verrassen.
Laat je het ons weten in een reactie?

PS: al onze lezers die hun mama op deze dag juist heel hard missen, wensen wij heel veel sterkte!