Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

Nog één laatste keertje in 2021

Geen weekagenda, maar wat zou jij nog één keer willen doen in dit jaar? Deze tips maken ook van de laatste Haagse week, een onvergetelijke!

maandag 27 december 2021

Wow, de laatste week van het jaar is aangebroken. 365 dagen, 52 weken en in een flits is het jaar 2021 voorbij. En wat voor jaar?! Een jaar dat we helaas afsluiten in lockdown, maar ook een jaar met mooie momenten gelukkig. De laatste week van het jaar is altijd een goed moment om daar even bij stil te staan. Wat waren jouw 5 mooiste dagen uit dit jaar? Kun je ze nog herinneren? Deze laatste week van het jaar is het moment om dat ene nog één keer te kunnen doen dit jaar. Misschien wel iets wat je dit jaar nog niet hebt gedaan of iets wat dit jaar juist echt typeert. In deze blog tippen we je 5 dingen die je deze week voor de laatste keer kan doen, voordat we 2022 gaan beginnen! We hebben nog precies 5 dagen, dus voor elke dag 1 ding. Maak er wat moois van je laatste week in 2021!

De laatste maandag van het jaar

Na al die kerstdagen is een sportsessie geen overbodige luxe. Dit jaar heb ik het buiten boulderen ontdekt en wist je dat het nu gewoon weer kan? Dus grijp deze laatste kans van 2021 met beide klimhanden aan en begeef je richting Boulderhal de Campus. Hier kan je boulderen met een lekker knisperend houtvuurtje op de achtergrond, warme drankjes drinken en staat je een heleboel gezelligheid te wachten! Sluit het jaar af met nog één buiten sessie of misschien wordt dit wel je eerste. Dan raad ik je aan om deze hobby zeker door te zetten in het volgende sportieve jaar!

De laatste dinsdag van het jaar

Misschien niet de laatste keer van het jaar, maar wel één van de laatste! Een wandelingetje met een koffietje bij jou favoriet! Bedank jouw favoriete koffietentje voor al jouw mooie momentjes dit jaar! Zonder welke barista had jij het dit jaar niet overleefd en wie hebben ervoor gezorgd dat jij het begin van elke week weer doorkwam? Ik ga deze week nog een paar keer m’n koppie laten zien bij Fleurs, voor al de fijne koffiemomentjes die ik daar heb gehad! Wie ga jij deze week nog één keer opzoeken en heel erg hard bedanken? Wij zijn heel benieuwd, deel je jouw koffiemomentje via #haagseschatten?

De laatste woensdag van het jaar

Ook voor uitgebreid ontbijten is het eens de laatste keer, dus dat doe je nog één keer met een heerlijk ontbijtje uit de Bijkeuken natuurlijk! Doe lekker lui en laat het bezorgen aan huis of ga nog even langs bij Aafke, om ook haar heel erg hard te bedanken voor al die heerlijke ontbijtjes die ze voor je heeft gemaakt. Geniet er extra van deze keer, want het kan zomaar de laatste zijn! De laatste van dit jaar natuurlijk, volgend jaar bestellen we natuurlijk gewoon weer massaal die buitenontbijtjes!

De laatste donderdag van het jaar

Ook in 2021 hebben we allemaal weer genoeg wijntjes gedronken, maar er is er vast wel 1 die het meest is bij gebleven of die een bepaalde herinnering bij je oproept. Hoe leuk als je deze wijn nog één keer dit jaar kan drinken om hem vervolgens als kandelaar of vaasje te gebruiken en zo elke keer weer wordt herinnerd aan die mooie avond in 2021. Bij Porte Reffe kan je nog steeds gewoon lekker je wijninkopen doen en dus ook nog één keer naar die ene fles van 2021 op zoek! Proost!

De laatste vrijdag van het jaar

De aller aller aller laatste dag van het jaar, hoe gezellig dat dit een vrijdag is! Natuurlijk ga je deze gebruiken voor een laatste vrijmibo. Welke plek heb jij de leukste borrels gehad dit jaar, waar heb je de lekkerste drankjes en hapjes gevonden en waar wil je dat nog één keer doen? Waar ga je nog een keer gedag zeggen en haal je meteen een portie take away bitterballen? Waar ga je nog één keer langs voor dat ene biertje to go? Misschien dat ene rode Franse wijntje afhalen bij Pastis? Nog één keer naar Little Miss Sangria voor een flesje Sangria op oudjaarsavond of toch nog één keer een sushi to go? Ga er langs, bedank ze voor de heerlijke borrels die je hebt gehad en maak alvast je reservering voor 2022, zo ga je goed het nieuwe jaar in!

Geschreven door

Renee Dekkers