Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

Nog één laatste keertje in 2021

Wat zou jij nog één keer willen doen in dit jaar? Deze tips maken ook van de laatste Haagse week een onvergetelijke!

maandag 27 december 2021

En toen ineens was de laatste week van het jaar alweer aangebroken. 365 dagen, 52 weken en in een flits is 2021 voorbij. Een jaar dat we helaas afsluiten in een coronalockdown, maar ook een jaar met mooie momenten. Deze laatste week van het jaar is hét moment om er nog een paar aan toe te voegen. In deze blog tippen we je een aantal leuke activiteiten en bezoekjes, die je nog kunt doen voor het 2022 is. Nog vijf dagen te gaan, dus maak er wat moois van!

De laatste maandag van het jaar

Na al die kerstdagen is een sportsessie geen overbodige luxe. Dus grijp deze laatste kans van 2021 bijvoorbeeld eens met beide klimhanden aan en begeef je richting Boulderhal de Campus. Hier kan je boulderen met een lekker knisperend houtvuurtje op de achtergrond, warme drankjes drinken en staat een heleboel gezelligheid te wachten! En wie weet zet je deze hobby door in het volgende sportieve jaar!

De laatste dinsdag van het jaar

Een laatste blokje om met een koffietje to go van jouw favoriete koffietent. Bedank ze eens voor al jouw mooie momentjes dit jaar! Zonder welke barista had jij het dit jaar niet overleefd en wie hebben ervoor gezorgd dat jij het begin van elke dag weer doorkwam? Zo ga ik deze week nog een paar keer m’n koppie laten zien bij SamSam, voor alle fijne koffiemomentjes die ik daar heb gehad! Waar ga jij langs? Wij zijn heel benieuwd, deel je jouw koffiemomentje door Haagse Schatten te taggen op de socials?

De laatste woensdag van het jaar

Ook voor uitgebreid ontbijten is het eens de laatste keer van het jaar, en dat doen we nog één keer met een heerlijk ontbijtje uit de Bijkeuken natuurlijk! Wees lekker lui en laat je yoghurt, croissant en sapje aan huis bezorgen of ga gezellig langs bij Aafke, om ook een goed uiteinde te wensen en haar te bedanken voor al die heerlijke ontbijtjes die ze dit jaar heeft gemaakt.

De laatste donderdag van het jaar

Ook in 2021 hebben we weer genoeg wijntjes gedronken en er is er vast wel een die je het meest is bijgebleven of die een bepaalde herinnering bij je oproept. Is het niet leuk om op deze laatste donderdag van het jaar deze wijn nog een keer te drinken en de fles vervolgens als kandelaar of vaasje in je huis te zetten. Zo word je elke keer weer herinnerd aan die mooie avond in 2021. Bij Porte Reffe kan je nog altijd je wijninkopen doen en dus ook nog één keer op zoek naar die ene fles van 2021! Proost!

De laatste vrijdag van het jaar

De aller- aller- aller laatste dag van het jaar. En die valt dit jaar gezellig op een vrijdag! Natuurlijk gaan we deze dag gebruiken voor een laatste vrijmibo. Welke plek heb jij de leukste borrels gehad dit jaar? Waar heb je de lekkerste drankjes en hapjes gevonden en waar wil je dat nog één keer doen? Waar ga je nog één keer langs voor dat ene biertje? Misschien dat ene rode Franse wijntje drinken bij Pastis? Nog één keer naar Little Miss Sangria voor een flesje Sangria voor een zomerse oudejaarsavond? En als je er dan toch bent, reserveer dan vast een plekje voor in het nieuwe jaar!

Geschreven door

Renee Dekkers