Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

Wat te doen op een regenachtige zomerdag?

De kans op een regenbui in de zomer is altijd aanwezig in Nederland. Geen paniek, hier lees je de fijnste tips voor een regenachtige zomerdag in Den Haag!

vrijdag 28 augustus 2020

Regen en zomer, twee woorden die ik niet graag in dezelfde zin gebruik. Maar helaas komt dat tijdens een Nederlandse zomer toch weleens voor. Zo ook dit weekend, als we de weersvoorspellingen moeten geloven. Geen paniek, ook als het regent is er nog steeds genoeg te doen in Den Haag! Onze tips lees je hier!

Boulderhal De Campus
Heb je dit jaar geen actieve vakantieplannen voor survivallen in de Ardennen of klimmen in Oostenrijk? Niet erg, want bij Boulderhal De Campus kun je helemaal los gaan. De grootste boulderhal van Nederland vind je gewoon in Den Haag, waar je kunt sporten en chillen. De vibe is er minstens net zo chill als op vakantie en na je harde werken, kun je lekker nagenieten aan de bar onder het genot van een drankje.

Het Filmhuis
Als het buiten met bakken naar de hemel komt, is er toch niks fijners dan lekker binnen zitten en genieten van een goede film? Dit kan natuurlijk bij het Filmhuis, waar ze weer een top aanbod van films hebben. Natuurlijk kun je hier ook terecht in het fijne restaurant voor een lekker hapje en drankje. Check de agenda hier en laat je verrassen!

Theater Dakota
Deze schat is een theater en filmhuis ineen. Je vindt Dakota midden in de wijk Escamp, een beetje verscholen, maar echt een fijne plek. Mensen van alle leeftijden, verschillende afkomst en uiteenlopende interesses komen hier samen. Een plek waar ontmoeten en ontdekken centraal staat en een plek waar je je makkelijk thuis zult voelen. Ga je voor een film, een voorstelling, een voorleesmiddag voor de kids of voor een concert? Klik hier voor de agenda en maak iets van jouw regenachtige zomerdag!

Bakkies
Dit kan natuurlijk altijd, zelfs tussen de bedrijven door indien nodig. Ga je lekker ergens zitten, zoals bij BijClarence of Confetti? Of haal je een koffie-to-go met je duurzame Haagse schatten to go beker en pik je die 10% korting mee? Dit kan bij o.a. The Chocolate Shop, Hug the Tea en Victor Driessen. Kun je gelijk wat lekkers meenemen voor onderweg of thuis! Heb je de beker nog niet maar zou je hem graag willen hebben? Bestel hem via onze webshop of fiets langs The Chocolate Shop. Op zoek naar meer Haagse producten? Bestel de Haagse schatkist, daar zit de beker bij. Support je ook nog eens 8 andere lokale ondernemers!

Maak er wat van en laat je niet gek maken door de regen!

Geschreven door

Daisy Mostert