Cadeaubon bestellen

Happies en bakkies

2019: een sneltreinvaart

Een kleine terugblik op een fantastisch, inspirerend en hectisch Haagse schatten jaar! We staan te popelen om in 2020 nog meer toffe dingen te mogen doen!

woensdag 1 januari 2020

Ik denk dat we best mogen stellen dat we in 2019 als een trein gingen. Geen sneltrein, geen intercity en zelfs de Thalys naar Parijs is er niets bij. Bij nader inzien is ‘achtbaan’ misschien toch een beter woord om het afgelopen jaar te omschrijven. Want wat een rollercoaster was het! Een kleine terugblik. Het jaar waarin we:

  • 51 Haagse schatten hebben (her)ontdekt en onderdeel maakten van ons platform;
  • met hen proostten op onze samenwerking tijdens onze Haagse schatten borrel op de waanzinnige locatie: het Willibrordushuis;
  • in 362 Instagram posts en 68 Facebook berichten onze Haagse schatten hebben uitgelicht;
  • deze hotspots met veel plezier ook deelden via de bloggersplatforms van Be Hague en NSfavourites;
  • 52 ‘Vijf op Vrijdagen’ vol hebben geschreven met de allerleukste weekendtips;
  • onze 6e blogger mochten verwelkomen. Jeeej, ons team is met Coco, Daisy, Anouk, Babet, Renée en Annelou nu helemaal compleet!

Freelance communicatieopdrachten

Maar ook het jaar van de enorme hoeveelheid freelance opdrachten. Wow, wat een vertrouwen heeft Peter Boelhouwer van DB Evenementen in ons getoond, door ons aan te dragen om de gehele communicatie voor Sail op Scheveningen te verzorgen. Maar ook de communicatie voor VISSCH en de Royal Christmas Fair waren een feest om te mogen doen!

Haagse schatten cadeaubonnen

En last, but not least, was 2019 ook het jaar waarin we meer dan 1500 Haagse schatten cadeaubonnen hebben verstuurd aan bedrijven en particulieren! Meer dan 1500 mensen kregen hierdoor een uniek en lokaal verjaardags-, kerst-, moederdag-, housewarming (etc. etc.) cadeau. 

Het nieuwe jaar gaan er dus nóg meer mensen op ontdekkingsreis door Den Haag, en da’s precies waarvoor wij dit doen en waar wij stiekem mega trots op zijn! 

Proost lieve mensen: op een nieuw jaar vol nieuwe ontdekkingen, lol, liefde, gezelligheid, mooie herinneringen en meer van dat alles!

Geschreven door

Barbara van Rest