Cadeaubon bestellen

Happies en bakkies

Haagse schatten cadeaubon

Op zoek naar een lokaal cadeau? Bestel de Haagse schatten cadeaubon! In te leveren bij de meest bijzondere, unieke plekjes in Den Haag.

maandag 1 januari 2018

Op zoek naar een origineel, lokaal en bijzonder cadeau? Verras iemand met de Haagse schatten cadeaubon! Deze unieke cadeaubon is naar keuze in te leveren bij de meest bijzondere, unieke plekjes in Den Haag! Dat verdient toch iedereen?

Het aanbod is divers, voor iedereen wat wils én de winkels en plekjes liggen verspreid door heel Den Haag. Zo geef je iemand een uniek cadeau en weet je zeker dat de mooie bon niet in de kast blijft liggen! Met deze bon start de ontdekkingsreis langs de schatten van Den Haag. Deze Haagse schatten zijn met zorg door ons geselecteerd en kenmerken zich allemaal doordat ze op hun eigen manier onderscheidend zijn. In aanbod, in sfeer, in hun passie voor wat ze doen. En het mooie is, elke euro die jij uitgeeft aan de bon wordt gegarandeerd besteed bij een toffe kleine onderneming in Den Haag. Zo kunnen we met elkaar blijven genieten van het mooie aanbod van al die enthousiaste, gedreven Haagse ondernemers. Hoe leuk is dat!

Lokale cadeaubon bestellen

Enthousiast geworden? Bestel ‘m direct in onze webshop! Hét leukste cadeau voor Valentijn, verjaardagen, jubilea, of natuurlijk gewoon omdat je iemand een schat vindt.

De bon heeft een origineel ontwerp dat bestaat uit twee delen: een ‘groene’ papieren cadeaubon die je inlevert en een onderzetter waarop staat ‘Je bent een schat!’. De cadeaubon is ontworpen door Haagse schat Helianthe’s Kaartenhuis.

Deelnemende Haagse schatten

De Haagse schatten cadeaubon kan je bij alle schatten die op onze website staan vermeld inleveren. Bekijk hier het volledige overzicht.

Geschreven door

Barbara van Rest